طرز تهیه آش ماشاب

آموزش درست کردن آش ماشاب قم؛ یک خوشمزه پاییزی

در این مطلب می خواهیم آموزش درست کردن آش ماشاب که غذای محلی شهر قم میباشد را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می شود. این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

مواد مورد نیاز برای آش ماشاب :

گوشت گوسفند پخته و ریش شده 200 گرم
ماش یک و نیم پیمانه
لوبیا چشم‌ بلبلی نصف پیمانه
برنج نصف پیمانه
گندم نصف پیمانه
سیب‌ زمینی نگینی خردشده یک عدد
کدو حلوایی نگینی خردشده یک پیمانه
عدس یک پیمانه
پیاز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
آب گوشت به اندازه لازم
کشک و نعناع به اندازه لازم

آموزش درست کردن آش ماشاب :

برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم‌ بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشویید.

سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید.

پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل و به اندازه کافی آب، داخل قابلمه بریزید.

حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و مواد پخته شود.

در اواسط پخت، کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید.

حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد.

یکی از نشانه های جا افتادن آش، این میباشد که پوست ماش روی سطح آش دیده شود.

هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید، نیمی از گوشت ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

می توانید نیمی دیگر از گوشت را به همراه کشک و نعناع داغ برای تزیین استفاده کنید.

منبع :khorasannews.com