طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

آموزش درست کردن بورک گوشت و قارچ

هر چقدر هم عاشق برنج و خورش‌های مختلف باشیم، امکان دارد گاهی خسته شویم و هوس غذاهای به اصطلاح خودمان “نانی” را بکنیم. این بار قصد داریم آموزش درست کردن بورک گوشت و قارچ را به شما آموزش دهیم که به عنوان یک فینگرفود یا پیش غذا و حتی غذای کامل در سایز‌ها و طعم های مختلف تهیه می شود.

مواد مورد نیاز برای تهیه بورک گوشت و قارچ :

خمیر یوفکا ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
قارچ خرد شده ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
ماست ۱ فنجان
شیر کم چرب ۱ فنجان
پنیر پیتزا ۶ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
کنجد به اندازه لازم

آموزش درست کردن بورک گوشت و قارچ :

ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید سپس داخل تابه با مقداری نمک و زردچوبه سرخ کنید.

پیاز را نگینی خرد کرده و داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. سپس فلفل، نمک، زرچوبه و گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید تا گوشت سرخ شود. وقتی گوشت پخته شد، قارچ را اضافه کرده سپس رب گوجه را اضافه کنید.

در نهایت سیب زمینی ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. شعله را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود.

یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ فنجان ماست و ۱ فنجان شیر و ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید.

حالا یک ورقه خمیر برداشته و روی سطح کارتان قرار دهید. دقت کنید که هر بار یک خمیر را آماده کرده، بپیچید و بعد سراغ خمیر بعدی بروید چون خمیر یوفکا خیلی سریع خشک شده و ترک می خورد.

با قلم موی آشپزی، مقداری از مایه تخم مرغی را روی خمیر ریخته و تمام سطح خمیر را بپوشانید. مقداری مایه گوشت را روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و بورک را بپیچید.

کف سینی فر یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید و هر بورکی که می پیچید را داخل این سینی با فاصله از هم دیگر قرار دهید.

وقتی تمام بورک ها آماده شدند، زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با قلمو روی تمام بورک ها بمالید.

در آخر مقداری کنجد روی بورک ها بریزید و آن ها را داخل فری با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

بعد از حدود ۲۰ دقیقه بورک ها آماده اند. امیدواریم لذت ببرید.

منبع :kalleh.com