طرز تهیه جوجه کباب با سس انار

آموزش درست کردن جوجه کباب با سس انار (جوجه ترش)

جوجه کباب ترش یا جوجه ترش یکی از غذاهای لذیذ شمالی است. آموزش درست کردن جوجه کباب ترش شبیه به آموزش درست کردن کباب ترش شمالی میباشد اما با مرغ تهیه می شود.

مواد مورد نیاز برای جوجه کباب با سس انار :

سینه مرغ کبابی خرد شده 1 کیلوگرم
رب انار 4 قاشق سوپخوری
گردو آسیاب شده 100 گرم
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سیخ چوبی به اندازه لازم

آموزش درست کردن جوجه کباب با سس انار :

درون ظرفی رب انار را بریزید.

بعد گردو را به آن اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید تا مقداری رقیق شود.

سس آماده شده را روی سینه مرغ بریزید و آن را به سس آغشته کنید. بعد آن را حدود 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ بکشید.

درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخ ها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود.

سپس در تابه را برداشته، سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود (یا می توانید آن را داخل فر کباب کنید؛ به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید. سپس سیخ های آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود. علاوه بر آن می توانید روی منقل با ذغال در فضای باز کباب کنید).

منبع : مجله سرآشپز -bartarinha.ir