طرز تهیه فطایر پنیری غذایی عربی

آموزش درست کردن فطایر پنیری غذایی عربی

فطایر پنیری یک غذای عربی میباشد که می توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می شود طعمی متفاوت و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.

مواد مورد نیاز برای فطایر پنیری :

پنیر خامه ای ۳۰۰ گرم
جعفری تازه به مقدار لازم
نعنا تازه به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
پودر فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
سیاه دانه ½ قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز برای خمیر فطایر پنیری :

آرد ۲ و نیم پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
مایه خمیر ۱ و نیم قاشق چایخوری
شکر ۲ قاشق چایخوری
روغن ۱ الی ۲ قاشق چایخوری
آب ولرم ۱ پیمانه

مواد مورد نیاز برای تهیه فطایر پنیری

آموزش درست کردن فطایر پنیری :

پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.

در آب سرد قرار داده سپس از آب بیرون آورده و له کنید.

تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.

پنیرها را ریز و له کنید تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید

داخل ظرف جداگانه ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.

روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. سپس به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.

خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.

خمیر را طبق دستور تهیه کنید و 2 ساعت به آن استراحت بدهید

روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید کمی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.

سپس خمیر را به قطعات مساوی تقسیم کنید و با وردنه به شکل تخم مرغی در بیاورید.

خمیر را مانند شکل درست کنید و از مواد در مرکز خمیر بریزید

۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.

لبه های خمیر را به شکل مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به شکل قایق در بیاید.

بعد از درست کردن خمیرها آن ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

سپس روی آن ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

منبع :bedunim.ir