طرز تهیه پانا کافی کارامل

آموزش درست کردن دسر پانا کافی کارامل

دسر پاناکوتا از بیش از ۵۰ درصد شیر تازه و خامه تازه گاو تهیه می شود. این دسر زمانی کشف شد که چوپان‌های کوه‌پایه‌‌های پپه مننته ایتالیا شیر گاوهایشان را دوشیده و می‌گذاشتند خامه آن محکم شود. با گذشت زمان این میان وعده به یک دسر کامل، خوش طعم و ملایم تبدیل شد. دسر پاناکوتا از خامه، شیر و کاراگینان که یک عصاره ژلاتینی طبیعی گیاهی است، درست می شود. در این مقاله می خواهیم آموزش درست کردن پاناکافی کارامل و گزیده‌ای از خواص قهوه را بیان کنیم.

پاناکافی کارامل یک نوشیدنی بسیار خوشمزه میباشد که با پاناکوتا، قهوه، شکلات سفید، سس کارامل و شیر درست می‌شود. این نوشیدنی به علت داشتن قهوه دارای خواص بسیاری است. قهوه حاوی منیزیم و پتاسیم میباشد که این مواد معدنی در تنظیم سطح قند خون، کاهش استفاده شیرینی، استفاده صحیح جسم از انسولین و سوزاندن چربی در جسم تاثیر مثبت و بسزایی دارد.

قهوه خطر ابتلا به سرطان، سکته مغزی و سرطان پروستات را به اندازه ۲۰ درصد کاهش داده، علاوه بر آن افزایش اندازه کافئین در خون بیماری های اعصاب از جمله آلزایمر و افسردگی را کاهش می دهد اما در نظر داشته باشید که جسم در حالت عادی ۲۰۰ میلی‌گرم کافئین را می تواند دریافت کند؛ بنابراین استفاده بیش از حد قهوه می تواند مشکل ساز باشد.

مواد مورد نیاز برای پاناکافی کارامل :

پاناکوتا ۲۰۰ گرم
شیر ۲۰۰ میلی لیتر
فندق بوداده خردشده ۲۰ گرم
شکلات سفید رنده شده ۱۰۰ گرم
قهوه دم کشیده ۱۵۰ میلی لیتر
سس کارامل ۲ قاشق سوپخوری
میلک فوم به مقدار لازم
دارچین پودرشده یک دوم قاشق چایخوری

روش تهیه پاناکافی کارامل :
در ظرفی، شیر و پاناکوتا را بریزید و با یکدیگر مخلوط کرده سپس فندق و شکلات سفید را به آن بیافزایید و مخلوط کنید.

در ظرفی جداگانه، قهوه و سس کارامل را با یکدیگر مخلوط کنید.

مقداری از مخلوط پاناکوتا را کف لیوان مورد نظر بریزید سپس مخلوط قهوه را روی آن ریخته و مقداری میلک فوم روی آن اضافه کنید.

پاناکافی کارامل را با دارچین تزیین و به‌ صورت گرم سرو کنید.

منبع :kalleh.com