طرز تهیه کوفته نخود

آموزش درست کردن کوفته نخود

کوفته نخود یک نوع غذای سنتی خوشمزه میباشد که با نخود و گوشت و بلغور تهیه میشود. حتما امتحان کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد مورد نیاز :

بلغور گندم خیس شده 75 گرم
نخود خیس شده 75 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
تخم مرغ 1 عدد
گردو پودر شده 75 گرم
مرزه ریز خردشده 100 گرم
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم

مواد مورد نیاز سس :

رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
زردچوبه به اندازه لازم
قرص عصاره گوشت 1 عدد
پیازداغ 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
آب 3 پیمانه
روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

آموزش درست کردن کوفته نخود :

نخود را به صورت خام آسیاب کنید و درون ظرفی با بلغور گندم، گردو، گوشت، مرزه، تخم مرغ، پیازداغ، زعفران، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا حال چسبندگی پیدا کند.

از مواد آماده شده به اندازه یک پرتقال بردارید و در دست گرد کنید.

گلوله های آماده شده را درون ظرفی بچینید و به مدت 60 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

آموزش درست کردن سس :

رب گوجه فرنگی، زردچوبه و عصاره گوشت را درون قابلمه ای با روغن مایع تفت دهید. سپس پیازداغ، 3 پیمانه آب، نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و بگذارید تا بجوشد.

کوفته ها را با فاصله درون قابلمه حاوی سس بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بجوشد. بعد حرارت را کم کرده و در آن را بگذارید تا بپزد.

منبع :مجله سرآشپز – bartarinha.ir